.

Овца с вродена аномалия – хит в интернет (+видео)

Овца с вродена аномалия – хит в интернет (+видео)
Снимка: YouTube

Овца с вродена аномалия – обърната надолу глава, се превърна в истински хит в интернет пространството, съобщава в. “Daily Mail”.

 

Чудатото домашно животно е било открито от британския IT специалист Алън Макнамара, който решил да посети фермата на свои приятели. Именно там той забелязал овцата Тери, която определено изглеждала по-различно от останалите. Нейната глава била обърната на 180 градуса, но това изглежда изобщо не я притеснявало.

 

 

Домашното животно си пасяло кротко сред останалите, като че ли нищо му няма. Това накарало Алън да поразпита своите приятели за състоянието, в което то се намира. Оказало се, че още при раждането си Тери е имал вроден недъг, който веднага бил забелязан от ветеринарите. Те обаче били категорични, че аномалията по никакъв начин не пречи на нормалното съществуване на овцата. Тя може да спи, да се храни и да прави всичко друго, което останалите представители на вида ѝ правят.

 

Само за няколко дни Тери се превърна в интернет сензация. Първото клипче с него, качено в сайта за видеосподеляне YouTube, бе гледано почти половин милион пъти. Вижте как изглежда чудатото животно:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
SprayPaint
преди 11 години
4
6
!
Отговори
Голям хит - 16 000 гледания
yakuza_
преди 11 години
20
3
!
Отговори
ТОВА Е САТАНАТА В *** ДРЕХИ, ИЗГОРЕТЕ Я , ЩЕ ВИ ДОНЕСЕ САМО ЗЛИНИ !
Страница 1 от 1